Black Latte Officieel

Black Latte Recensies, Reviews

Is actieve kool kruidvat gunstig?

Gedurende mijn hele carrière heb ik tientallen supplementen zien komen en gaan in termen van trendiness, van kruiden en aminozuren tot antioxidanten en extracten. Onlangs heeft geactiveerde houtskool een moment gehad als een must-try natuurlijke remedie. Vandaag lees je over actieve kool kruidvat.

 

Over actieve kool kruidvat

 

actieve kool kruidvat

Ingrediënten: USP / Food Grade actieve kool, sojaolie, bijenwas, zonnebloemolie, cacaoboter, sheaboter, tocoferolacetaat, aloë vera-gel

  • Voor insectenbeten en -steken, huidproblemen, huiduitslag, en nog veel meer
  • Nieuw en verbeterd, nu met meer houtskool, komt nu ook in een bak in plaats van een blik. Healing & Soothing Activated Charcoal Salve
  • Verdediging tegen allergische huiduitslag en snijwonden en meer
  • Behandel chronische huidproblemen. Voor tekenen, trekken, huidverzorging, huidproblemen en nog veel meer

Actieve kool van voedselkwaliteit wordt meestal gemaakt door hout of notendoppen te verhitten tot extreem hoge temperaturen en / of te oxideren door de grondstof bloot te stellen aan stoom of lucht. Dit proces maakt de koolstof extreem poreus. Zo poreus kan die ene gram geactiveerde houtskool een oppervlakte hebben gelijk aan twee tennisbanen! Er zijn andere manieren om actieve kool te maken met chemicaliën, dus zorg ervoor dat u alleen “voedselkwaliteit” houtskool koopt.

Geactiveerde kool kan worden gebruikt voor waterfiltratie, het verbeteren van uw bodem, het verwijderen van geuren en zelfs voor de gezondheid en schoonheid van u, uw huisdieren en vee!

 

Is actieve kool kruidvat gunstig?

Al vroeg in mijn carrière werkte ik in een ziekenhuis, evenals een rehabilitatiecentrum voor verslavende middelen, dus ik ben bekend met het medicinaal gebruik van actieve kool. Vergelijkbaar met gewone houtskool voor je grill, wordt actieve kool meestal gemaakt van turf, steenkool, hout of kokosnootschalen, behandeld op een manier die het heel poreus maakt, of “geactiveerd”. Het wordt vaak gebruikt in spoedeisende hulp om vergiftiging en overdoses te behandelen vanwege het vermogen chemicaliën op te sluiten en te voorkomen dat ze uit het maagdarmkanaal in het bloed worden opgenomen.

Blijkbaar hebben sommige gezondheidsfansgetrouwden getheoretiseerd dat actieve kool wel eens gevaarlijke stoffen kan opnemen, maar routinematig moet worden gebruikt om het lichaam te reinigen van andere toxines waaraan we worden blootgesteld (zoals pesticiden en chemicaliën in voedselverpakkingen). En een trend was geboren.

Geactiveerde kool is verschenen in een aantal flessen dranken, zoals houtskoolwater, limonade en andere geperste sappen. Er zijn ook een groot aantal actieve koolsupplementen die je online kunt kopen, waarbij je belooft te helpen met gas, en sommige mensen gebruiken het zelfs om hun tanden witter te maken. Helaas is het niet zo eenvoudig (noch helemaal ongevaarlijk). Hier zijn drie dingen die je moet weten over de rage.

 

Gebruik van actieve kool kruidvat

 

ACTIEVE HOUTSKOOL GEBRUIK VOOR VOEDSELVERGIFTIGING

Helaas komt voedselvergiftiging steeds vaker voor in dit tijdperk van in massa geproduceerd voedsel. Geactiveerde kool heeft de mogelijkheid om voedselvergiftiging te genezen door de toxines en bacteriën te absorberen. Het zal braken en maagkrampen van de griep verlichten en zelfs honden genezen die van streek zijn!

ACTIEVE HOUTSKOOL GEBRUIKT VOOR VERGISSINGEN EN OVERDOSES

Houtskool kan veel gifstoffen opnemen en voorkomen dat ze het lichaam binnendringen. Geactiveerde kool moet zo snel mogelijk worden gegeven als er een vermoeden van vergiftiging of een overdosis bestaat. BEL ONRECHTMIDDELENCONTROLE OF EEN ZIEKENHUIS ONMIDDELLIJK OPROEPEN! Ze kunnen u vertellen welke dosering u moet geven. Met houtskool bij de hand kan een leven redden!

Onze honden, katten, vogels en vee kunnen in contact komen met toxische planten, meststoffen en pesticiden, bedorven afval, blauwgroene algen, vlooienproducten, druiven, chocolade of vele andere gifstoffen die hun leven kunnen bedreigen. Bel uw dierenarts voor de dosering, maar hier is een richtlijn voor het gebruik van houtskool voor dierlijke vergiftiging:

* De aanbevolen dosis actieve kool voor alle diersoorten is 1-3 gram houtskool per 1 kg lichaamsgewicht.

Hoewel actieve kool meer dan 4.000 gifstoffen, medicijnen, zware metalen, enz. Kan opnemen, zijn dit er een paar die het niet goed absorbeert: Cyanide, ethanol, ethyleenglycol, ijzer, lithium, methanol, minerale zuren en zouten worden slecht geadsorbeerd.

ACTIEVE HOUTSKOOL GEBRUIK VOOR GEZONDHEIDSOMSTANDIGHEDEN

Houtskool kan ook gifstoffen door de huid trekken, zodat het ook uitwendig kan worden gebruikt. Een eenvoudige kompres en intern gebruik kunnen zeer effectieve huismiddeltjes zijn tegen abcessen, tumoren, infecties, wonden, poison ivy, roze ogen, slangenbeten, spinnenbeten, aambeien, oorpijn en nog veel meer.

Vergeet niet dat deze natuurlijke remedie ook voor dieren werkt! Mijn hond had onlangs een aardbei-formaat tumor op zijn been, die de dierenarts diagnosticeerde als een histiocytoom. Dit is een goedaardige tumor, maar hij zei dat het waarschijnlijk operatief verwijderd moest worden. Ik bracht Toby prompt naar huis en paste die nacht een actief koolmengsel toe. Ik deed dit drie nachten op rij en tegen de derde nacht was het de helft van de grootte! Binnen een week leek het alsof hij alleen een stukje haar miste. Dit is geweldig spul!

Updated: April 6, 2019 — 2:51 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Black Latte Officieel © 2019