Black Latte Officieel

Black Latte Recensies, Reviews

5 beste afslank thee voor gewichtsverlies

Elk van deze 5 beste afslank thee voor gewichtsverlies heeft zijn eigen individuele, magische eigenschappen, van het dimmen van je hongerhormonen tot het verhogen van je calorieverbruik tot het letterlijk smelten van het vet dat is opgeslagen in je vetcellen. Oh, en ze kunnen ook helpen om het risico op hartaandoeningen en diabetes te verminderen. (Houd vast aan 3-4 kopjes theezakjes per dag en kies gebrouwde soorten in flessen om extra calorieën en zoetstoffen te vermijden.)

Hier is de volledige lijst, complimenten van mijn revolutionaire nieuwe boek, The 7-Day Flat-Belly Tea Cleanse, dat je laat zien hoe je eet en drinkt – en nog steeds krimpt!

 

afslank thee

5 beste afslank thee voor gewichtsverlies

 

1. Groene thee, “De metabolismebooster”

DRINK DIT: Lipton, Yogi

Het ontgrendelt uw vetcellen. Vóór een training, turbocharge de vet-stralende effecten door een kopje groene thee te genieten. In een recent onderzoek van 12 weken verloren deelnemers die elke dag een dagelijkse gewoonte van 4-5 kopjes groene thee combineerden met een 25 minuten durende zweetsessie gemiddeld twee kilo meer dan de niet-theedrinkende sporters. Bedank de samenstellingen in groene thee, catechins genaamd, platte buikkruisvaarders die vetweefsel afschieten door het vrijkomen van vet uit vetcellen (vooral in de buik) op gang te brengen en vervolgens het vermogen van de lever om dat vet in energie om te zetten te versnellen.

 

2. Oolong-thee, “De pond-per-week smelter”

DRINK DIT: Bigelow, Stash

Het verhoogt de stofwisseling. Oolong, een Chinese naam voor ‘zwarte draak’, is een lichte, bloemige thee die, net als groene thee, ook vol zit met catechinen, die het gewichtsverlies helpen bevorderen door het vermogen van uw lichaam om lipiden (vet) te metaboliseren te stimuleren. Uit een onderzoek in het Chinese Journal of Integrative Medicine bleek dat deelnemers die regelmatig van oolongthee dronken, zes ponden verloren in de loop van de periode van zes weken. Dat is een pond per week!

 

3. Citroenthee, “The Bloat Banisher”

DRINK THIS: Tea Pigs

Het weert de munchies af. Of zoute soep of bier de schuld is van je uitpuilende buik, citroenthee kan helpen de bloat te bestrijden dankzij het D-limoneengehalte. De antioxidant verbinding, die wordt gevonden in citrus schil olie, is gebruikt voor de diuretische effecten sinds de oudheid. Maar tot voor kort waren er geen wetenschappelijke bevindingen om de beweringen te onderbouwen. Een dierstudie gepubliceerd in het European Journal of Pharmacology bevestigd dat D-Limonene een therapeutisch effect heeft op metabole stoornissen bij muizen met vetrijk dieet-geïnduceerde obesitas

 

4. Witte thee, “The Fat Blocker”

DRINK DIT: Twinings, The Republic of Tea, Celestial Seasonings Sleepytime

Het voorkomt dat nieuwe vetcellen zich vormen. Witte thee wordt natuurlijk gedroogd, vaak in zonlicht, waardoor het de minst verwerkte en rijkste bron van antioxidanten is onder de theeën (maar liefst drie keer zoveel polyfenolen als groene thee!). Een studie gepubliceerd in het tijdschrift Nutrition and Metabolism toonde aan dat witte thee tegelijkertijd de lipolyse (de afbraak van vet) kan stimuleren en adipogenese (de vorming van vetcellen) kan blokkeren vanwege de hoge niveaus van ingrediënten waarvan gedacht wordt dat ze actief zijn op menselijke vetcellen. En houd je taille strak en strak in recordtijd – met deze essentiële 7 beste voedingsmiddelen voor snel gewichtsverlies.

 

5. Rooibos Tea, “The Hunger Halter”

DRINK DIT: Celestial Seasonings, Harney & Sons

Het reguleert vette-opslag hormonen. Rooibos-thee wordt gemaakt van de bladeren van de “rode struik” -plant, die uitsluitend wordt geteeld in de kleine Cederberg-regio van Zuid-Afrika, in de buurt van Kaapstad. Wat rooibos thee bijzonder goed maakt voor je buik is een unieke en krachtige flavonoïde genaamd Aspalathin. Onderzoek toont aan dat dit middel stresshormonen kan verminderen die honger en vetopslag veroorzaken en zijn gekoppeld aan hypertensie, metabool syndroom, hart- en vaatziekten, insulineresistentie en type 2 diabetes. Ja, soms kan de waterkoker net zo effectief zijn als de kettlebell.

Alle bovenstaande afslank thee is een natuurlijke en goede manier om vet van het lichaam te verbranden. Ze voorkomen dat nieuwe vetcellen zich vormen. Je kunt ook koffie en afvallen proberen om je lichaamsvet snel te verbranden.

Updated: April 6, 2019 — 10:19 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Black Latte Officieel © 2019