Black Latte Officieel

Black Latte Recensies, Reviews

over ons

De blog van blacklatteofficieel is geen gewoon blog. We praten over de uitdagingen van de gezondheid. We willen hier de dagelijkse gezondheidsproblemen behandelen. We proberen u bijgewerkte informatie te geven.

Onze blog is een groeiende bibliotheek van artikelen die bedoeld zijn om mensen voor te lichten en te informeren over fitness, voedingssupplementen en hoe ze een gezonde levensstijl kunnen leiden.

Van sportsupplementen tot huishoudelijke kruiden en specerijen, onze experts combineren wetenschappelijk onderzoek, anekdotisch bewijsmateriaal en hun ervaring met onderwerpen om objectieve, volledige en begrijpelijke informatie te bieden.

 

Met zoveel producten beschikbaar en zowel marketing als online verkoop, is het vaak moeilijk om te weten waar te beginnen en wat te lezen. De feiten zijn vaak vertekend of volledig verzonnen om één uiterste te dienen: het voordeel.

 

Een van onze doelen is om dit lawaai te verminderen en onze lezers eenvoudig de mogelijkheid te bieden om de voor- en nadelen van ingrediënten, formuleringen en insluitsupplementen te kennen.

 

Als we een product aanbevelen, zorgen we ervoor dat het bedrijf erachter zeer klantvriendelijk wordt en niet achter anonimiteit schuilgaat.

 

Doe mee en ontdek of de claims van fabrikanten kloppen of dat geruchten over bepaalde ingrediënten waar zijn.

 

En als u opmerkingen of vragen heeft, aarzel dan niet om ons dit te laten weten via onze contactpagina.

 

Spier, kracht en fysieke vorm vormen de kern van mijn passie en de pijlers van mijn kennisbasis.

 

Ik voel me gedreven om mezelf voortdurend te verbeteren, voor mijn verlangen om mensen te helpen en te onderwijzen, en voor mijn bereidheid om nieuwe dingen te leren.

 

De juiste training, voeding en supplementen kunnen worden gecombineerd om het grootste verschil in je leven te maken.

 

Het is mijn voltijdse baan om de voorhoede van iedereen te zijn, terwijl ik vertrouw op bewezen grondslagen die teruggaan naar de gladiatoren van het oude Rome.

 

Wie is Ross T van onderzochte supplementen

Ik heb honderden, misschien duizenden artikelen geschreven over weerstandstraining, metabole conditionering, gewichtsverlies, vetverbranding, voeding, voeding, wetenschap en supplementen.

 

Ik weet hoe ik moet trainen, wat ik moet eten en wat de voordelen en gevaren zijn van supplementen, zowel natuurlijke als synthetische.

 

Mijn leven heeft een aantal rally’s met zich meegebracht, waaronder krijgskunsten, gewichtheffen, ironman-triatlon en bodybuilding.

 

Niet alles is positief geweest. Ik heb verwondingen, operaties en ik heb veel pijn ervaren, me tot het uiterste ingehaald. Maar alles is ervaring, lessen die ik op de moeilijkste manier heb geleerd, misschien dat anderen dat niet hoeven te doen.

 

Tegenwoordig sta ik op voor mezelf, mijn meisjes en iedereen die ik kan helpen om de beste versie van zichzelf te zijn.

Black Latte Officieel © 2019