Black Latte Officieel

Black Latte Recensies, Reviews

thee afvallen met deze 6 kruiden

Het is geen geheim dat wat je op je bord legt een centrale rol speelt bij het afvallen. Maar wat u in uw specerijenkast bewaart, kan net zo belangrijk zijn. Van veel kruiden en specerijen is aangetoond dat ze hunkeringen bestrijden en de vetverbranding en het gewichtsverlies bevorderen. thee afvallen met deze 6 kruiden.

 

Thee Afvallen vandaag

Hier zijn 6 fantastische kruiden die u kunnen helpen bij Thee Afvallen.

 

1 Fenegriek

Fenegriek is een veel voorkomende huishoudelijke specerij afgeleid van Trigonella foenum-graecum, een plant behorende tot de vlinderbloemigenfamilie.

Verschillende studies hebben aangetoond dat fenegriek kan helpen de eetlust onder controle te houden en de voedselinname te verminderen om gewichtsverlies te ondersteunen.

Een studie bij 18 mensen toonde aan dat supplementen met 8 gram fenegriekvezel dagelijks verhoogde gevoelens van volheid en verminderde honger en voedselinname verhoogden in vergelijking met een controlegroep (1).

Een andere kleine studie vond dat het innemen van fenegriekzaad extract de dagelijkse vetinname met 17% verminderde, in vergelijking met een placebo. Dit resulteerde in een lager aantal geconsumeerde calorieën in de loop van de dag (2).

 

2. Cayennepeper

Cayennepeper is een soort chili peper, in de volksmond gebruikt om een ​​pittige dosis smaak aan veel gerechten te brengen.

Het bevat de samenstelling capsaïcine, die cayennepeper zijn kenmerkende warmte geeft en tal van gezondheidsvoordelen biedt.

Sommige onderzoeken tonen aan dat capsaïcine het metabolisme enigszins kan stimuleren, waardoor het aantal calorieën dat je de hele dag verbrandt toeneemt (3, 4).

Capsaïcine kan ook de honger verminderen om gewichtsverlies te bevorderen.

Een kleine studie wees uit dat het nemen van capsaïcine-capsules verhoogde niveaus van volheid en afgenomen totale calorie-inname (5).

Een andere studie bij 30 mensen toonde aan dat het eten van een maaltijd met capsaïcine de niveaus van ghreline, het hormoon dat verantwoordelijk is voor het stimuleren van honger, verlaagt (6).

 

3. Gember

 

thee afvallen

Gember is een kruid gemaakt van de wortelstok van de bloeiende gemberplant, Zingiber officinale.

Vaak gebruikt in volksgeneeskunde als een natuurlijke remedie voor een breed scala aan kwalen, sommige onderzoek geeft aan dat gember gewichtsverlies ook zou kunnen helpen.

Een overzicht van 14 studies bij mensen liet zien dat suppletie met gember zowel het lichaamsgewicht als het buikvet aanzienlijk verminderde (7).

Een andere beoordeling van 27 studies bij mensen, dieren en reageerbuis concludeerde ook dat gember kan helpen het gewicht te verlagen door het metabolisme en de vetverbranding te verhogen en tegelijk de vetabsorptie en eetlust te verminderen (8).

 

4 Oregano

Oregano is een overblijvend kruid dat tot dezelfde plantenfamilie behoort als munt, basilicum, tijm, rozemarijn en salie.

Het bevat carvacrol, een krachtige verbinding die kan helpen het gewichtsverlies te bevorderen.

Eén onderzoek bij muizen met een vetrijk dieet dat ofwel carvacrol bevatte of niet ontdekte dat degenen die carvacrol kregen aanzienlijk minder lichaamsgewicht en lichaamsvet kregen dan de controlegroep.

Carvacrolsupplementen bleken ook direct invloed te hebben op enkele van de specifieke genen en eiwitten die de vetsynthese in het lichaam regelen (9).

Onderzoek naar de effecten van oregano en carvacrol op gewichtsverlies is echter nog steeds zeer beperkt. Op mensen gebaseerde studies ontbreken in het bijzonder.

 

5 Ginseng

Ginseng is een plant met gezondheidsbevorderende eigenschappen die vaak wordt beschouwd als een nietje in de traditionele Chinese geneeskunde.

Het kan worden onderverdeeld in verschillende soorten, waaronder Koreaans, Chinees en Amerikaans, die allemaal behoren tot dezelfde soort ginsengplanten.

Veel studies hebben gesuggereerd dat deze krachtige plant gewichtsverlies kan helpen.

Een kleine studie toonde aan dat het twee weken durende Koreaanse ginseng tweemaal daags resulteerde in kwantificeerbare verlagingen van het lichaamsgewicht, evenals veranderingen in de samenstelling van de darmmicrobiotica (10).

Evenzo toonde een dierstudie aan dat ginseng obesitas heeft bestreden door vetvorming te veranderen en intestinale vetabsorptie te vertragen (11).

Er zijn echter meer hoogwaardige, grootschalige onderzoeken nodig om de impact van ginseng op gewichtsverlies bij mensen te onderzoeken.

 

6 Caralluma Fimbriata

Caralluma Fimbriata is een kruid dat vaak in veel dieetpillen voorkomt.

Men denkt dat het werkt door het verhogen van het serotonineniveau, een neurotransmitter die de eetlust direct beïnvloedt (12, 13).

Een 12 weken durend onderzoek bij 33 personen wees uit dat deelnemers die Caralluma Fimbriata namen een significant grotere afname in buikvet en lichaamsgewicht hadden in vergelijking met die op een placebo (14).

Een andere kleine studie toonde aan dat het dagelijks consumeren van 1 gram Caralluma Fimbriata gedurende twee maanden leidde tot lagere gewichts- en hongerniveaus, vergeleken met een controlegroep (15).

 

Thee afvallen door dagelijks te bewegen en ‘s morgens dagelijks black latte kruidvat te drinken. Blijf onze blog lezen voor meer informatie.

Updated: April 6, 2019 — 5:20 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Black Latte Officieel © 2019